Νέα εφαρμογή:  Βάψτε το δικό σας δωμάτιο!     Επικοινωνία | Newsletter | Social |

Τοίχοι με ειδικά εφε

Home | Εφαρμογές | Βήμα - βήμα | Τοίχοι με ειδικά εφε

Τοίχοι με ειδικά εφε

Ένας τοίχος με γυαλιστερό μεταλλικό χρώμα προκαλεί έκπληξη. Ομοίως, η βαφή με σφουγγάρι ή ύφασμα δημιουργεί ιδιαίτερα εφέ στον τοίχο. Συνιστάται η χρήση ειδικών βαφών για τις τεχνικές αυτές. Παρακάτω ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τα ειδικά εφέ.
 
 
Sigma Decoration
Τα προϊόντα Sigma Decoration είναι η λύση σε ό,τι αφορά την επιλογή επιστρώσεων με εφέ σε ιδιαίτερα χρώματα ή μοτίβα. Ορισμένες επιστρώσεις είναι ιδανικές για την κάλυψη φθορών ή ατελειών που υπάρχουν στους τοίχους. Οι επιστρώσεις με ειδικά εφέ εφαρμόζονται εύκολα με πανί, ρολό, σφουγγάρι, βούρτσα ή σπάτουλα.
 
 
Voorstrijkmiddel Sigmafix
Ανεξάρτητα από τον τύπο βαφής που θα επιλέξετε, είναι καλύτερα να εφαρμόσετε πρώτα στον τοίχο ένα αστάρι.
Με αυτό δεν πρόκειται ο τοίχος να απορροφήσει τη βαφή.
Το Sigmafix [http://www.sigma.nl/particulier/assortiment/gevels/sigmafix-universal] αποτελεί σπουδαίο εργαλείο.
 
 
Φωτοπροβολή με το Sigmakwarts
Μήπως ο τοίχος σας δεν είναι απόλυτα ομαλός και λείος; Στην περίπτωση αυτή, μπορείτε να κολλήσετε μεγάλα τμήματα από ειδική ταπετσαρία με υαλόνημα, όπως το Sigmascan. Για μικρότερης κλίμακας φθορές, προτείνουμε το Sigmakwarts. Η βαφή θα καλύψει τις μικρές ατέλειες. Τόσο το υαλόνημα όσο και η ανάγλυφη βαφή αποτελούν καλή βάση για όλα τις επιστρώσεις για εφέ της Sigma.
 
 
Γυαλιστερό μεταλλικό με το Sigmulto Metallic
Ένας τοίχος με μεταλλικά εφέ μαγνητίζει πραγματικά τα βλέμματα. Εάν έχετε έναν μεγάλο τοίχο, τότε ορισμένα τμήματά του αρκούν για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το προϊόν Sigmulto Metallic [http://www.sigma.nl/particulier/assortiment/wand-en-plafond/sigmulto-metallic-satin] πρέπει να εφαρμόζεται με τη χρήση ενός κοντότριχου ρολού βαφής και, για το τελευταίο πέρασμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ειδικό ρόλο για τη διακοσμητική βαφή. Ο τοίχος θα είναι έξτρα γυαλιστερός με ακρυλικό με λάμψη, όπως το Wigmavar WS, για τη τελευταία στρώση. Θα προσφέρει μεγαλύτερο βάθος στο χρώμα και θα προσδίδει στη βαφή υδατοαπωθητικές ιδιότητες, με την έννοια ότι η βαφή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αντί για πλακάκια σε κουζίνα ή μπάνιο.
 
 
Βελούδινοι τοίχοι με το Sigmulto Effino
Η συγκεκριμένη βαφή προσδίδει στους τοίχους ένα εφέ ελαφράς σκίασης που παραπέμπει στο βελούδο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συγκεκριμένη ματ επίστρωση νερού για επίπεδες και δομημένες επιφάνειες. Όσο πιο σκούρο είναι το χρώμα και πιο ομαλή είναι η επιφάνεια, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το βάθος ενώ το κοντράστ των σκιάσεων θα είναι πιο έντονο. Εκτός από την ιδιότητα των εφέ διακόσμησης, το Sigmulto Effino [http://www.sigma.nl/particulier/assortiment/wand-en-plafond/sigmulto-effino-supermatt] είναι, επίσης, ανθεκτικό στην τριβή οπότε είναι πολύ εύκολο στη χρήση.
 
 

 

Επικοινωνία

Τατοΐου 45, 13677 Αχαρνές Αττική,
Τηλ.: +30-2104110222 & Φαξ: +30-2104224401
Email: info@sigmacoatings.gr

Επισκεφθείτε το:

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter της Sigma

Εγγραφή

Social