Νέα εφαρμογή:  Βάψτε το δικό σας δωμάτιο!     Επικοινωνία | Newsletter | Social |

Εντυπωσιακά εφε

Home | Εφαρμογές | Βήμα - βήμα | Εντυπωσιακά εφε

Εντυπωσιακά εφε

Εντυπωσιακά εφέ με διαφορετικές αποχρώσεις του λευκού

Για δεκαετίες, οι κωδικοί RAL 9010 και 9001 έχουν υπάρξει τα μπεστ σέλερ σε ό,τι αφορά το λευκό χρώμα. Πειραματιστείτε με άλλους τύπους λευκού και λάμψης.
 
Παρά πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του λευκού
Είναι δύσκολο να επιλέξει κάνεις από όλες τις αποχρώσεις που υπάρχουν για το λευκό χρώμα. Το λευκό κρεμ, το λευκό αφρού, το λευκό πέρλας, το λευκό χιονιού και ο κατάλογος είναι ατελείωτος. Είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε όλες τις αποχρώσεις του λευκού, τη μία δίπλα στην άλλη. Το ολόλευκο μπορεί να είναι ιδανικά συμβατό με το σπαστό λευκό. Επίσης, η έντονη λάμψη μπορεί να συνδυαστεί με το ματ λευκό. Μπορείτε να αναμίξετε λευκές επιστρώσεις με άλλα χρώματα, για παράδειγμα, μια δόση από κόκκινο ή κίτρινο.
 
Ας τα συνδυάσουμε!
Το ψυχρό λευκό δημιουργεί διαφορετική αίσθηση από το ζεστό λευκό. Συνδυάζοντας και τα δύο, μπορείτε να πετύχετε ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μια σκληρή απόχρωση του λευκού σε συνδυασμό με το γκρι και ορισμένα άλλα χρώματα. Ή το εντελώς ανοιχτό λευκό με ένα ζεστό καφέ-μαύρο χρώμα.
 
Ψυχρό λευκό
Το ψυχρό λευκό χρησιμοποιείται συχνά σε θερμές και ηλιόλουστες χώρες. Στην Ολλανδία, αυτές οι αποχρώσεις του λευκού είναι ιδανικές για δωμάτια με προσανατολισμό απευθείας προς τον Νότο ή τη Δύση. Μπορείτε να αποκτήσετε το ψυχρό λευκό αναμιγνύοντας το ολόλευκο με μια ελάχιστη δόση μαύρου ή μπλε.
 
Ζεστό λευκό
Το ζεστό λευκό ταιριάζει ιδανικά με το φως στην Ολλανδία και χρησιμοποιείται επίσης ευρέως από τους Ολλανδούς σχεδιαστές εσωτερικών χώρων. Μπορείτε εύκολα να το χρησιμοποιήσετε για δωμάτια με προσανατολισμό προς τον Βορρά ή την Ανατολή.
 
Έπιπλα και κουρτίνες
Αναλογιστείτε την αλληλεπίδραση που υπάρχει μεταξύ των χρωμάτων των επίπλων, των κουρτινών και των υλικών. Ένας κόκκινος καναπές, για παράδειγμα, συνδυάζεται όμορφα με έναν λευκό τοίχο και μια πινελιά κόκκινου χρώματος.
Από την άλλη, το σπασμένο λευκό με μια ελάχιστη δόση κίτρινου ή ροζ, μπορεί να επιφέρει ένα ωραίο αποτέλεσμα σε ένα δωμάτιο που υπάρχει ποικιλία χρωμάτων.
 
Πίνακας χρωμάτων
Στον πίνακα αποχρώσεων του Λευκού και του Γκρι, μπορείτε να δείτε πώς οι αποχρώσεις αυτές αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.
 

 

Επικοινωνία

Τατοΐου 45, 13677 Αχαρνές Αττική,
Τηλ.: +30-2104110222 & Φαξ: +30-2104224401
Email: info@sigmacoatings.gr

Επισκεφθείτε το:

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter της Sigma

Εγγραφή

Social