Νέα εφαρμογή:  Βάψτε το δικό σας δωμάτιο!     Επικοινωνία | Newsletter | Social |

Χρώμα

Home | Χρώμα | Έμπνευση με χρώμα | Χρωματολόγιο
 

Χρωματολόγιο

 

Η CHROMATIC®, η κορυφαία μάρκα στον κλάδο των χρωμάτων, αποτελεί το εργαλείο αναφοράς 

Το χρωματολόγιο που επιλέγουν οι επαγγελματίες
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται ταχύτατα, όπου τα τεχνικά προσόντα στο βάψιμο απαιτούν ειδικές γνώσεις σε ό,τι αφορά τα χρώματα, η CHROMATIC αποτελεί το σύστημα υποστήριξης που ταιριάζει απόλυτα στις καθημερινές ανάγκες των επαγγελματιών.

1.170 φοβερές αποχρώσεις
Η CHROMATIC® προσφέρει εξειδικευμένες δημιουργικές λύσεις που εναρμονίζονται με την τάση για αποτελέσματα που διαρκούν και είναι πλούσια σε διακοσμητικό περιεχόμενο. Στόχος της CHROMATIC® είναι η μεγιστοποίηση της εξειδίκευσης των επαγγελματιών στο χρώμα δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να παρέχουν στους πελάτες τους καλύτερες συμβουλές. Ο JonOne, ένας καλλιτέχνης που ταυτίζεται απόλυτα με πρότζεκτ που εκτιμούν την αξία των ζωγράφων και των χρωμάτων, έχει συμφωνήσει να δανείσει το όνομα του στην CHROMATIC®.
 
Η CHROMATIC® έχει δημιουργήσει ένα χρωματολόγιο το οποίο ανανεώνεται και εμπλουτίζεται σε τακτικά διαστήματα ενώ παράλληλα διαθέτει 1.170 αποχρώσεις που συμβαδίζουν με τις σύγχρονες τάσεις ενώ παράλληλα αποτελούν πηγές έμπνευσης.  Μια πλήρης γκάμα χρωμάτων με βαθιές, λεπτές, έντονες και φωτεινές αποχρώσεις που διευκολύνει τον χρήστη να πειραματιστεί με διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, να οργανώσει τον χώρο του και να δημιουργήσει ένα μοντέρνο και σύγχρονο σκηνικό διακόσμησης. Η ιδανική ισορροπία χρωμάτων που επιτυγχάνεται από τους ειδικούς χρωμάτων μας, δίνει τη δυνατότητα στη δημιουργικότητα να εκφραστεί. Διαθέτουμε μια τεράστια ποικιλία χρωματικών επιλογών προκειμένου ο χρήστης να δώσει το ύφος που επιθυμεί σε ένα πρότζεκτ/χώρο.
 
Ανακαλύψτε τα χρώματα της CHROMATIC® και δημιουργήστε οποιοδήποτε σχέδιο ταιριάζει στον χώρο και στο προφίλ των πελατών σας.
Τα προϊόντα της CHROMATIC® περιλαμβάνουν ισχυρά, ανώτατης ποιότητας εργαλεία για κορυφαία αποτελέσματα τόσο στο χρώμα όσο και στην αίσθηση που δημιουργεί. Όλοι οι οδηγοί επιλογής, καθώς και η υποστήριξη αναφοράς προσαρμόζονται σε κάθε επαγγελματική ανάγκη σε ό,τι αφορά την εξειδίκευση στο χρώμα: φορμάτ, λειτουργικότητα, χρωματικά θέματα κ.λπ. Ο κόσμος των χρωμάτων δεν είναι πλέον απροσπέλαστος χάρη στην CHROMATIC® που προσφέρει στους επαγγελματίες το πλήρες πεδίο των γνώσεών της στον τομέα τη έρευνας και καινοτομίας της. Τα χρώματα της CHROMATIC® αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους επαγγελματίες του κλάδου.
 

 

Επικοινωνία

Τατοΐου 45, 13677 Αχαρνές Αττική,
Τηλ.: +30-2104110222 & Φαξ: +30-2104224401
Email: info@sigmacoatings.gr

Επισκεφθείτε το:

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter της Sigma

Εγγραφή

Social