Βρίσκεστε εδώ: Summer Deco Channel

Δείτε ακόμα: Spring Deco Channel  Autumn Deco Channel  Summer Colors  Spring Colors  
Summer Colors

Το καλοκαίρι έφτασε και είναι η ιδανική στιγμή για να προσθέσετε χαρούμενα χρώματα στους τοίχους και να ελαφρύνετε το χώρο σας από τα βαριά χειμωνιάτικα υφάσματα έτσι ώστε να γιορτάσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον ερχομό του.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσθέσετε τη λάμψη του καλοκαιριού στο χώρο σας χωρίς πολυπλοκότητα και περιττά έξοδα. Διακοσμήστε με θέμα τα φρούτα (μήλα, φράουλες, σταφύλια), τα λουλούδια (τριαντάφυλλα, γαρίφαλα, μαργαρίτες), ή τη θάλασσα (κοχύλια, πέτρες, άμμος). Ενισχύστε το φωτισμό με χειροποίητα φωτιστικά σώματα ή λαμπτήρες διαφόρων χρωμάτων.

Διασκεδάστε και χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας έτσι ώστε να φέρετε νέα δροσερή διάθεση στο χώρο σας.Summer Inspirations


Το καλοκαίρι συνδέεται όχι μόνο με ήρεμες στιγμές αλλά και με πολύβουες και πολυάσχολες στιγμές που χρειάζονται οργάνωση και επιμέλεια. Ποιος δεν έχει ζήσει το πανδαιμόνιο της προετοιμασίας της οικογένειας για την παραλία; Μία χρήσιμη ιδέα έρχεται για να σας βοηθήσει σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού: Βάψτε με ακρυλικό χρώμα τον εξωτερικό διάδρομο του σπιτιού σας σε pastel μπλε αποχρώσεις και τοποθετήστε αριθμημένους γάντζους και πάνινα καλάθια έτσι ώστε να καθορίσετε τη θέση κάθε επισκέπτη ή μέλους της οικογένειας. Για την αρίθμηση του τοίχου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αριθμούς stenciled ενώ για τα καλάθια βαφή υφασμάτων.Επανεξετάστε τη διακόσμηση του εξωτερικού χώρου του σπιτιού σας και εμπνευστείτε από τα φωτεινά, ηλιόλουστα χρώματα του καλοκαιριού. Προστατεύστε τα ξύλινα καθίσματα του κήπου σας με ένα άγχρωμο βερνίκι και διακοσμήστε τα ζωγραφίζοντας ή τυπώνοντας πρωτότυπα σχέδια λουλουδιών (π.χ.παπαρούνες ) σε μαξιλάρια που έχετε ήδη στο σπίτι έτσι ώστε να δημιουργήσετε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα.Τα κασπώ σε σκουρόχρωμες αποχρώσεις είναι η νέα τάση για τη διακόσμηση του κήπου σας, αλλά εσείς δεν χρειάζεται να αγοράσετε νέα δοχεία για να προσδώσετε αέρα από άλλη εποχή στους εξωτερικούς σας χώρους. Μπορείτε εύκολα να βάψετε τις πήλινες γλάστρες που έχετε σπίτι εφαρμόζοντας δύο στρώσεις καστανού ακρυλικού χρώματος στο εσωτερικό και εξωτερικό μέρος τους, αφήνοντας την μπογιά να στεγνώσει πολύ καλά ανάμεσα στις δύο στρώσεις.

Season Systems and Products

Είτε τα διακοσμητικά σας σχέδια λαμβάνουν χώρα στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού είτε στον εξωτερικό, η Sigma σας βοηθά να ανανεώσετε το χώρο σας και να αισθανθείτε ένα εκλεκτός καλέσμενος σε αυτό.

  • Σύστημα χρωματισμού εξωτερικών όψεων: - Αστάρι, Sigmafix Universal

                                                                                 - Τελικό χρώμα, Sigma Peruflex

  • Σύστημα χρωματισμού εσωτερικών χώρων: - Αστάρι, Sigmafix Universal

                                                                                  - Τελικό χρώμα, Sigmacryl Universal


Επιπρόσθετα, μπορείτε να επιλέξετε έντονα και ζωντανά χρώματα από τη νέα συλλογή μας, Color Display συνδυαζόμενα κατάλληλα με τους χρωματικούς τόνους των άλλων στοιχείων του χώρου (π.χ. μαξιλάρια, υφάσματα, φωτισμό).

Το καλοκαίρι είναι η πιο ανάλαφρη εποχή του χρόνου και με λίγο χρόνο και προσπάθεια το σπίτι σας θα αντικατοπρίζει αυτή την ανέμελη στάση.

 


Σημαντικό: Τα χρώματα στην οθόνη, ενδέχεται
να διαφέρουν σημαντικά από τα πραγματικά
An adpark.gr design
© 2010-2014 PPG Coatings - Services Greece S.A.,
All rights reserved
Όροι χρήσης