Βρίσκεστε εδώ: Spring Deco Channel

Δείτε ακόμα: Summer Deco Channel  Autumn Deco Channel  Summer Colors  Spring Colors  
Spring Colors

Εμπνευστείτε από τις προτεινομένες χρωματικές συνθέσεις της Sigma και ανανεώστε το χώρο σας με άποψη και φαντασία έτσι ώστε να υποδεχτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την άνοιξη.

Αντιθετικοί και αρμονικοί συνδυασμοί συνθέτουν τον καμβά πάνω στον οποίο έχετε τη δυνατότητα να πειραματιστείτε με την παρέα σας και να επιλέξετε τα κατάλληλα χρώματα που θα ντύσουν το χώρο σας.

Και μη ξεχνάτε τις μικρές λεπτομέρειες διακόσμησης που θα κάνουν το χώρο σας μοναδικό!Spring Inspirations


Ήρθε η άνοιξη, αλλάξτε διάθεση, χρησιμοποιήστε ο,τι σας περισσσεύει...

Η Sigma σας προτείνει ενδιαφέρουσες ιδέες αξιοποίησης παλαιών αντικειμένων που πιθανότατα υπάρχουν αποθηκευμένα και ξεχασμένα στο υπόγειο ή στο πατάρι σας, που θεωρούμε πως θα προσδώσουν νέα αισθητική στο χώρο σας.


Χώρος Κουζίνας

Παλιά ντουλάπια: Βάψτε τα στο ίδιο χρώμα που διαλέξατε για τον τοίχο σας και κρεμάστε τα ασύμμετρα έτσι ώστε να δημιουργηθεί μία σύνθεση προβολής των αγαπημένων σας αντικειμένων.

Χώρος Γραφείου

Παλιός φράχτης: Βάψτε τον με βερνίκι ή ριπολίνη και στηρίξτε τον στον τοίχο έτσι ώστε να δημιουργηθεί μία ιδιαίτερη επιφάνεια προβολής των στοιχείων που δε θέλετε να ξεχάσετε ή θέλετε να επιδείξετε.

Καθιστικό

Παλιά ανθοδοχεία: Βάψτε τα με βερνίκι για να προστατεύσετε και να τονίσετε το φυσικό τους χρώμα και κρεμάστε τα στον τοίχο συμμετρικά έτσι ώστε να δημιουργηθεί μία σύνθεση επιτοίχιων ανθοδοχείων.

 

Season Systems and Products

Η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για την ανακαίνιση του χώρου σας. Μη διστάσετε να δώσετε χρώμα στους τοίχους!

H Sigma διαθέτει προιόντα υψηλής ποιότητας, απόδοσης και καλυπτικότητας με χαμηλό κόστος σε χιλιάδες ελκυστικές αποχρώσεις (π.χ. Sigmacryl Universal /Supermatt).

Μία ενδεδειγμένη λύση θα ήταν να επιλέξετε παστέλ χρώματα από τις συλλογές μας (π.χ. Whites & Greys) συνδυαζόμενα κατάλληλα με τους χρωματικούς τόνους των άλλων στοιχείων του χώρου (π.χ. έπιπλα, κουρτίνες).


Σημαντικό: Τα χρώματα στην οθόνη, ενδέχεται
να διαφέρουν σημαντικά από τα πραγματικά
An adpark.gr design
© 2010-2014 PPG Coatings - Services Greece S.A.,
All rights reserved
Όροι χρήσης