Βρίσκεστε εδώ: Autumn Deco Channel

Δείτε ακόμα: Summer Deco Channel  Spring Deco Channel  Summer Colors  Spring Colors  
Autumn Colors

Η επιστροφή ηπιότερων θερμοκρασιών, γήινων χρωματισμών και η αλλαγή της φύσης που λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια μας είναι όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε για να ανακοινώσουμε ότι το φθινόπωρο επισήμως έφθασε. Προσθέτοντας φθινοπωρινές πινελιές διακόσμησης βοηθούν στην πιο ομαλή μετάβαση στη νέα εποχή του χρόνου. Από το εξωτερικό μέχρι το εσωτερικό περίβλημα του σπιτιού σας, τα χρώματα διακόσμησης μπορεί να είναι πλούσια και έντονα ή εκλεπτυσμένα και χαλαρωτικά. Επιλέξτε με βάση το προσωπικό σας γούστο και τις διακοσμητικές προτάσεις της Sigma και θα αισθανθείτε πως θέλετε να βουτήξετε ανάμεσα σε ένα σώρο με φύλλα για να γιορτάσετε το φθινόπωρο!Autumn Inspirations


Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες φέρνουν την αναπόφευκτη παρέλαση από ομπρέλλες, παλτό και μπότες και πρέπει να βρεθεί ένας χώρος στο σπίτι για να οργανωθούν. Η λύση θα μπορούσε να είναι ταυτόχρονα και ένα κομψοτέχνημα! Βάψτε το ξύλινο έπιπλο της εισόδου με χρωματισμένο βερνίκι σε γήινες αποχρώσεις έτσι ώστε να μείνουν ορατά τα φυσικά νερά του ξύλου και τοποθετήστε γάντζους για κάθε μέλος της οικογένειας. Μπορείτε να προσθέσετε και καλαθάκια συνδυάζοντας έτσι γοητεία και λειτουργικότητα.

Δημιουργήστε φθινοπωρινή ατμόσφαιρα στην τραπεζαρία του σπιτιού σας. Προστατέψτε το ξύλινο τραπέζι με ένα άχρωμο ματ βερνίκι και τοποθετήστε σουπλά σε σχήμα φύλλων τα οποία μπορείτε πολύ εύκολα να φτιάξετε μόνοι σας: εκτυπώστε το σχέδιο των φύλλων και δημιουργήστε το περίγραμμα με μολύβι πάνω στο υλικό που έχετε επιλέξει (προσέξτε να είναι πλενόμενο και να μη ξεφτίζει) και έπειτα κόψτε προσεκτικά. Μπορείτε να επιλέξετε δύο διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου για να δημιουργήσετε ένα ελκυστικό σκηνικό για το δείπνο της οικογένειας.


Βάψτε τον τοίχο του γραφείου σας με πλαστικό χρώμα σε μία ελαφριά απόχρωση του πράσινου (π.χ. πράσινο μήλο) και διακοσμήστε τον με ένα έργο τέχνης τριών διαστάσεων: Δημιουργήστε ένα κουτί σε σχήμα τρισδιάστατης κορνίζας και τοποθετήστε εντός του το λουλούδι της προτίμησης σας.

Season Systems and Products

Σε λίγες μέρες αρχίζουν τα σχολεία και μια νέα πραγματικότητα θα έρθει να ανατρέψει το χαλαρό κλίμα που μέχρι τώρα υπήρχε στο σπίτι. Το παιδικό δωμάτιο από μια ακατάστατη παιδική χαρά θα πρέπει να μετατραπεί σ’ ένα χώρο δουλειάς, άνεσης και ευταξίας. Ένα φρεσκάρισμα στο χρώμα των τοίχων του δωματίου θα κάνει το παιδί να νοιώσει πιο όμορφα στο νέο του περιβάλλον κι επιπλέον θα εξαφανίσει όλα αυτά που μέχρι τώρα υπήρχαν στους τοίχους και θα μπορούσαν να αποσπασούν την προσοχή του.

- Χρησιμοποιήστε το Sigmacare CleanAir, πλαστικό χρώμα αντιρρυπαντικής νανοτεχνολογίας που συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα του δωματίου.

- Διακοσμήστε με το Histor Perfect Schoolbordenverf, μοναδικό χρώμα νερού ‘σχολικών πινάκων’ υψηλης ποιότητας και αισθητικής σε χιλιάδες αποχρώσεις το οποίο μετατρέπει κάθε επιφάνεια του χώρου σε δημιουργικό και χρηστικό μέρος.

- Επιλέξτε παστέλ αποχρώσεις από τη συλλογή μας Color Display για να δημιουργήσετε ένα χώρο φιλικό και αρμονικό.

 


Σημαντικό: Τα χρώματα στην οθόνη, ενδέχεται
να διαφέρουν σημαντικά από τα πραγματικά
An adpark.gr design
© 2010-2014 PPG Coatings - Services Greece S.A.,
All rights reserved
Όροι χρήσης