Βρίσκεστε εδώ: International projects


Σε πλήθος κατασκευών σε ολόκληρο τον κόσμο, τα χρώματα της PPG, υπό διάφορα εμπορικά σήματα, χρησιμοποιούνται για να εξασφαλίσουν τη μέγιστη δυνατή προστασία και το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα.


Freitag anticorrosion paints

Το πιο σύγχρονο πυρηνικό εργοστάσιο της Γαλλίας στη La Manche χρησιμοποιεί τα χρώματα προστασίας της Freitag.


Johnstone’s Belfast

Το Δημαρχείο του Μπέλφαστ, ιστορικό μνημείο της πόλης από το 1880, ανακαινίζεται πλήρως εσωτερικά με τη χρήση χρωμάτων Johnstone’s από την PPG AC UK & Ireland.


Cleaning Warsaw

Η PPG βοηθά στον καθαρισμό ιστορικών κτιρίων της Βαρσοβίας από ψευδο-γκράφιτι. Sigma Siloxan και Indurin χρησιμοποιήθηκαν στην αποκατάσταση των όψεων αυτών των κτιρίων.


Sigma Dubai

Το 500 δωματίων ξενοδοχείο Yas Marina Hotel στο Abu Dhabi απ’ όπου περνάει η νέα πίστα της Φόρμουλα 1, χρησιμοποίησε χρώματα Sigma στις εσωτερικές του επιφάνειες.


Κέρκυρα – Ξενοδοχείο ΝΙΣΑΚΙ

Το παραλιακό ξενοδοχείο ΝΙΣΑΚΙ στην Κέρκυρα είναι εξωτερικά προστατευμένο με σύστημα χρωμάτων Sigma (αστάρι Sigmafix και ακρυλο-σιλικονούχο χρώμα Indurin) ενώ εσωτερικά έχει βαφτεί με πλαστικό Sigmatex και ριπολίνη νερού Sigmatorno.


The Mall Athens

Το Athens Mall, που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2005, προστατεύεται εξωτερικά από χρώματα της Sigma (σύστημα με αστάρι  Sigmafix + ελαστομερές χρώμα Sigmafaçade Elastocoat) ενώ εσωτερικά στοιχεία (κολώνες) έχουν διακοσμηθεί με τα προϊόντα Sigmulto Μetallic και Sigmetal Miocoat GM.
 


Villavenir environmental construction

Στο Villavenir  της Γαλλίας, υπό την αιγίδα της Γαλλικής  Ένωσης Κατασκευαστών, βρίσκεται σε εξέλιξη ένα πρότυπο πρόγραμμα κατασκευής κατοικιών που χρησιμοποιούν σύγχρονη βιοκλιματική αρχιτεκτονική, εξωτερική θερμομόνωση, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τα χρώματα Seigneurie και Peintures Gauthier της PPG.


Univer Antigua

Στο Emerald Cove της Antigua στην εξωτική Καραϊβική, ο Ιταλός αρχιτέκτονας G.Gamondi  επιλέγει τα χρώματα της Sigma από την PPG Univer για το συγκρότημα των 129 πολυτελών διαμερισμάτων που κατασκευάζει.


Κύπρος – Four Seasons Hotel

Το παραλιακό ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό προστατεύεται από την υγρασία και την έντονη ηλιοφάνεια της Κύπρου με χρώματα της Sigma.


Σημαντικό: Τα χρώματα στην οθόνη, ενδέχεται
να διαφέρουν σημαντικά από τα πραγματικά
An adpark.gr design
© 2010-2014 PPG Coatings - Services Greece S.A.,
All rights reserved
Όροι χρήσης